Wat doet Gastouderbureau Gelderland voor u:

Gastouderbureau Gelderland helpt ouders, indien gewenst, met het zoeken naar een geschikte gastouder en gastouders met het zoeken naar vraagouders. Voor gastouders is er minimaal 2 keer per jaar een (intervisie)bijeenkomst. Hierin kunnen met andere gastouders ervaringen uitgewisseld worden. Ook kan samen nagedacht worden over evt knelpunten. Ook voor de ouders is er minimaal 1 keer per jaar een bijeenkomst.

Tussendoor kunnen zowel ouders- als gastouders bij Gastouderbureau Gelderland terecht met pedagogische vragen, maar ook voor advies hoe om te gaan met de (gast)ouder bij evt problemen of misverstanden.

Verder verzorgt Gastouderbureau de kassiersfunctie. De ouders krijgen maandelijks een overzichtelijke factuur. De gastouder krijgt maandelijks een heldere betalingsspecificatie. De gastouder wordt binnen 1 werkdag uitbetaald na ontvangst van de betaling door de ouder. Ook verzorgt Gastouderbureau Gelderland de jaaropgaven.

 

Gastouder Sanne:

Ik (Sanne) ben naast houder van Gastouderbureau Gelderland zelf ook al ruim 10 jaar gastouder.

We zijn veel buiten te vinden en maken regelmatig uitstapjes met de (bak)fiets. Naar de speeltuin, kinderboerderij, appelboer enz. We zingen veel liedjes. lezen boekjes, knutselen en bakken, maar er is ook ruimte om zelfstandig te spelen. Voor informatie over vrije plaatsen kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website of op 06-45 46 36 05

Doordat ik zelf ook gastouder ben, maar ook vraagouder, ken ik alle kanten van gastouderopvang goed.

 

 

foto-in-bakfiets