Gastouderbureau Gelderland is begin 2015 opgericht door mij, Sanne. Zelf ben ik in 2005 gestart als gastouder en ben daarnaast ben ik vanaf 2008 gaan werken als consulente bij een gastouderbureau. Omdat ik het idee had dat ik het beter kon en meer kwaliteit en persoonlijke aandacht kon bieden ben ik een eigen gastouderbureau gestart. Ik ben zelf ook nog  werkzaam als gastouder en vang kindjes op bij mij thuis. Mijn kinderen zijn ook opgevangen door een gastouder. Daardoor ken ik alle kanten van gastouderopvang waardoor ik beter in kan spelen op de behoeftes van zowel de vraagouders als gastouders.

Wat doet Gastouderbureau Gelderland voor u:

Gastouderbureau Gelderland helpt ouders, indien gewenst, met het zoeken naar een geschikte gastouder en gastouders met het zoeken naar vraagouders. Voor gastouders is er minimaal 2 keer per jaar een (intervisie)bijeenkomst. Hierin kunnen met andere gastouders ervaringen uitgewisseld worden. Ook kan samen nagedacht worden over evt knelpunten. Ook aan ouders worden er bijeenkomsten aangeboden. Zoals bijvoorbeeld een workshop kinderEHBO.

Tussendoor kunnen zowel ouders- als gastouders bij Gastouderbureau Gelderland terecht met pedagogische vragen, maar ook voor advies hoe om te gaan met de (gast)ouder bij evt problemen of misverstanden.

Verder verzorgt Gastouderbureau de kassiersfunctie. De ouders krijgen maandelijks een overzichtelijke factuur. De gastouder krijgt maandelijks een heldere betalingsspecificatie. De gastouder wordt binnen 1 werkdag uitbetaald na ontvangst van de betaling door de ouder. Ook verzorgt Gastouderbureau Gelderland de jaaropgaven.